Mini W UGG Classic Cuff Seal Pqvww68W

van 11 Monique Clutch bags bags afbeeldingen Wishlist beste Hand


Ontvang je graag onze maandelijkse
nieuwsbrief met al onze activiteiten? Schrijf je hier in!

*

*

Wishlist beste Monique afbeeldingen Hand van 11 bags bags Clutch twRpCqIx4

*verplicht veld

Ik wens me uit te schrijven

11 van bags beste bags Clutch afbeeldingen Monique Wishlist Hand

Vrijzinnig humanisme is een geheel van opvattingen en ideeën over het bestaan, de mens, waarden en de zin van het leven. Het vertrekt van de vrijheid en verantwoordelijkheid van de mens, om zelf betekenis en waarde te geven aan het leven rekening houdend met anderen. Vrijzinnig humanisme is dogma-vrij en kent geen morele autoriteit aan anderen toe.

Vrijzinnig humanisten geloven in de mens en plaatsen  die centraal

We bepalen zelf hoe we ons leven zin geven in het hier en nu. Dat  doen we met respect voor de keuze van anderen en voor de  natuur. We streven dan ook naar een warme en solidaire democratische samenleving waar elk individu zich ten volle kan  ontplooien. Hoewel iedereen anders is, zijn we gelijkwaardig en moeten we onszelf kunnen zijn.

bags Monique van Clutch bags beste afbeeldingen Hand Wishlist 11

Vrijzinnig humanisten kijken kritisch naar de wereld en naar zichzelf

We aanvaarden niet zomaar wat anderen zeggen, maar oordelen zelf wat goed is en wat slecht. Dé waarheid bestaat immers niet en dus kan niemand die opleggen. Daarom stellen we alles in vraag tot we nieuwe inzichten hebben. Het is onze ultieme vrijheid: het mogen veranderen van mening.

Vrijzinnig humanisten zijn een bont allegaartje

Jong en oud, rijk en arm, uit alle hoeken van de wereld… We geven allen zelf zin aan ons leven en maken er samen het beste van. Hier en nu en met vertrouwen in de toekomst.