padded pak'r Geraardsbergen Eastpak rugzak outside xqHP5WRwF

008063 Tassen Black Medium Palmer Cowboysbag Schoudertassen Bag Dames


Ontvang je graag onze maandelijkse
nieuwsbrief met al onze activiteiten? Schrijf je hier in!

*

*

Tassen Dames Schoudertassen Palmer Cowboysbag Bag Black 008063 Medium 0Oadq0w

*verplicht veld

Ik wens me uit te schrijven

Cowboysbag Tassen Palmer Dames Medium Schoudertassen Black Bag 008063

Vrijzinnig humanisme is een geheel van opvattingen en ideeën over het bestaan, de mens, waarden en de zin van het leven. Het vertrekt van de vrijheid en verantwoordelijkheid van de mens, om zelf betekenis en waarde te geven aan het leven rekening houdend met anderen. Vrijzinnig humanisme is dogma-vrij en kent geen morele autoriteit aan anderen toe.

Vrijzinnig humanisten geloven in de mens en plaatsen  die centraal

We bepalen zelf hoe we ons leven zin geven in het hier en nu. Dat  doen we met respect voor de keuze van anderen en voor de  natuur. We streven dan ook naar een warme en solidaire democratische samenleving waar elk individu zich ten volle kan  ontplooien. Hoewel iedereen anders is, zijn we gelijkwaardig en moeten we onszelf kunnen zijn.

Tassen Black 008063 Schoudertassen Bag Cowboysbag Palmer Medium Dames

Vrijzinnig humanisten kijken kritisch naar de wereld en naar zichzelf

We aanvaarden niet zomaar wat anderen zeggen, maar oordelen zelf wat goed is en wat slecht. Dé waarheid bestaat immers niet en dus kan niemand die opleggen. Daarom stellen we alles in vraag tot we nieuwe inzichten hebben. Het is onze ultieme vrijheid: het mogen veranderen van mening.

Vrijzinnig humanisten zijn een bont allegaartje

Jong en oud, rijk en arm, uit alle hoeken van de wereld… We geven allen zelf zin aan ons leven en maken er samen het beste van. Hier en nu en met vertrouwen in de toekomst.